USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Учасник АТО просить допомогти йому зберегти бізнес

22 Березня 2018 15:45
У Луцьку міську раду звернувся учасник АТО, інвалід 2 групи Сергій Шапошник, який займається ремонтом взуття. Він просить звільнити його від сплати в міську казну коштів за право користуватися тимчасовою спорудою, мовляв, це є непідйомним тягарем, що змусить закрити свою справу.

Про це інформувала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Алла Грабко під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань комунального майна та приватизації.

«Учасник АТО має інвалідність, він сам собі створив робоче місце й працював донедавна, але йому важко буде платити оренду, він цього не потягне. Конкуренцію там нікому не створює. Прошу проголосувати за його звернення і підтримати людину - звільнити його від сплати за користування тимчасовою спорудою», - розповіла посадовець.

Члени комісії одностайно віддали свої «За» й рекомендують затвердити відповідне рішення на черговій сесії Луцької міської ради.

Зауважимо, що йдеться про ремонт взуття на вулиці Ветеранів, поблизу будинку №19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus