USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Учнів луцької спеціалізованої приватної школи приїхало вітати керівництво міськради

14 Січня 2020 22:04
Представники міської ради привітали з новорічними та різдвяними святами учнів спеціалізованої приватної школи “Скарбниця мудрості” І-ІІІ ступенів ВОБФ “Переображення”.

Це перша у Луцьку приватна християнська школа, у якій зараз навчається 129 дітей, в тому числі діти із вадами зору, слуху, опорно-рухового апарату.

Особливістю закладу є поглиблене вивчення деяких предметів та індивідуальний підхід до кожного учня. У класах навчається 10-15 дітей.
Учні школи підготували для гостей невеличкий концерт із різдвяними піснеспівами і театральною постановкою, у якій показали, як Творець змінює серця людей та оселяє в них найсвітліші почуття. Також усі разом прочитали молитву.
Вітаючи діток та вчителів закладу із різдвяними святами радник міського голови Ігор Поліщук зазначив: “Свято різдва Христового- це одне із найвеличніших, найсвітліших днів у нашому календарі. Понад дві тисячі років тому народився Господь, і в різні часи багато правителів, представників багатьох влад світу прагнули стерти цю подію з людської пам’яті, заперечити факт народження Бога. Але настав уже 2020-й рік, і ми відзначаємо Різдво Христове. А це означає те, що злі сили ніколи не будуть головними у цьому світі, а добро обов’язково переможе.
Пославши свого сина на землю, Бог дав нам особливу надію. Хай Ісус Христос народиться у вашому серці, буде з вами завжди та стане вашим дороговказом у житті. Нехай Господь оберігає вас, ваші родини, друзів, вчителів. Здоров’я вам, взаєморозуміння, здійснення найзаповітніших мрій”, - побажав він.
Величезну вдячність владцям за турботу та щоденну працю задля успішного розвитку нашого міста висловив директор школи Сергій Гопанчук. На завершення маленькі вихованці школи отримали солодкі подарунки від міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Антон Показати IP 14 Січня 2020 22:30
Чому на фото нема керівництва міста?
Хамло до Антон Показати IP 15 Січня 2020 09:50
А де йому взятися?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus