USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Учнів волинського ліцею побили у гуртожитку

10 Січня 2019 14:20
У гуртожитку Старовижівського професійного ліцею, що на Волині, двоє п’яних неповнолітніх вимагали в інших неповнолітніх мешканців кімнат гроші на сигарети, а коли ті відмовлялися їм надати кошти, то застосовували до них фізичне насилля.

Про це йдеться у вироку Ратнівського районного суду Волинської області від 8 січня.

Як вдалося встановити під час судового засідання, двоє неповнолітніх у стані алкогольного сп’яніння заходили до кімнат гуртожитку Старовижівського професійного ліцею, вимагаючи в інших неповнолітніх гроші на сигарети, а коли ті відмовлялися дати їм кошти чи просто не мали грошей, то застосовували до них фізичне насилля. Зазначимо, що обвинуваченим вдалося забрати 1 гривню 75 копійок, 2 гривні та 20 гривень.

Один з обвинувачених заперечив обставину скоєння кримінального правопорушення в стані алкогольного сп'яніння. З його слів, він випив пляшку пива вже після скоєння злочину. Натомість інший обвинувачений взагалі свою вину не визнав. Однак винуватість обох неповнолітніх доводиться дослідженими у судовому засіданні доказами, зокрема показами потерпілих та судово-медичною експертизою.

Отож, суд визнав обох неповнолітніх винними та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки кожному, однак на підставі ст. 75,76 КК України звільнив їх від призначеного покарання, якщо вони протягом двох років не вчинять нового злочину.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Шикалад Показати IP 10 Січня 2019 14:30
Не получилось, не фартануло.
Просто до Шикалад Показати IP 10 Січня 2019 15:04
"не дошли до успєха")))
Andrij Показати IP 10 Січня 2019 17:09
odnim slovom - debilu !!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus