USD 39.80 40.15
  • USD 39.80 40.15
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Удень ліквідовує аварії на газогоні, а вночі шиє теплі устілки для військових: історія волонтерки з Нововолинська

25 Листопада 2023 08:09
Галина Скипальська працює у Нововолинській дільниці АТ «Волиньгаз» уже 21 рік. Спочатку жінка обіймала посаду слюсаря з експлуатації та ремонту газового устаткування, потім кілька років працювала охоронницею, а з часом перейшла в Групу комплексно-приладового обстеження служби контролю за виробництвом і працює вже багато років слюсарем з експлуатації та ремонту підземних газопроводів.

Газові мережі потребують періодичного обстеження для запобігання аварійним ситуаціям та зменшення технологічних втрат газу. Саме цим опікується служба КПО. Фахівці щоденно обстежують газопровід та шукають витоки. Жоден метр труби не залишається без уваги. Якщо знаходять поломку або витік, одразу передають інформацію до аварійно-диспетчерської служби 104. Газовики працюють як єдиний злагоджений механізм задля комфорту споживачів, пише на своїй сторінці у Фейсбуці начальниця управління зовнішніх комунікацій «Волиньгазу» Оксана Швець.
Читати ще: Лучанка переобладнала своє житло під майстерню з пошиття одягу військовим

Пані Галина – єдина жінка серед чоловіків, та роботу виконує не гірше. Перед тим як перейти у новий відділ, пройшла навчання в Освітньому просторі АТ «Волиньгаз» та неодноразово брала участь у змаганнях серед районних служб КПО.
Від початку повномасштабної війни пані Галина стала волонтерити. Домовившись з Нововолинською швейною фабрикою про тканину, жінка почала шити ночами теплі устілки для військових. Галина Скипальська вже встигла передати не один пакунок гуманітарної допомоги та зшити понад 6000 устілок для військових. Допомагає їй у цій справі онук-школяр.
Читати ще: Волонтери з Волині за два дні виготовили для військових 500 буржуйок

У лавах ЗСУ в пані Галини служать зять та двоє племінників, родина чекає на повернення рідних з фронту. Жінці вдається поєднувати роботу та волонтерство. Хоч у травні вона вже має можливість вийти на пенсію, та поки планує й надалі працювати в газовій галузі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus