USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Ухилянта з Києва спіймали в «Устилузі» з підробленими документами. Як його покарав суд

26 Травня 2024 17:20
На Волині на 51 тисячу гривень оштрафували уродженця Києва, який із підробленою довідкою ВЛК хотів виїхати за кордон через «Устилуг».

Відповідний вирок ухвалив Володимир-Волинський міський суд.

У червні 2023 року Віктор Б. домовився через месенджер Телеграм з незнайомою особою про виготовлення підроблених тимчасового посвідчення військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії.

Отримавши потрібні документи, 24 липня чоловік у пункті пропуску «Устилуг», маючи намір виїхати за кордон, показав їх прикордонникам. Але ті виявили, що це підробка.

Читати ще: Хотів провідати бабусю: судили студента з Рівненщини, бо спіймали на «Ягодині» із підробленою довідкою ВЛК

У суді чоловік визнав свою вину та зазначив, що кається.

Обираючи покарання, суд врахував, що обвинувачений раніше не був судимий, працює в пожежно-страховій компанії, за місцем роботи характеризується позитивно.

Тож суд визнав Віктора Б. винним у підробленні офіційного документа та його використанні й призначив 51 тисячу гривень штрафу.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus