USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна уклала договір із Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини

6 Квітня 2021 19:49
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на поставку 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19.

В Офісі Президента повідомили, що вакцина надходитиме в країну впродовж 2021 року, а першу партію очікують вже у найближчі місяці, пише 24 канал.

Володимир Зеленський наголосив, що громадяни України мають бути забезпечені сертифікованою якісною вакциною якнайшвидше – це є одним з пріоритетів влади.

«Сьогодні дуже важливий день для України і для українців – ми сьогодні нарешті підписали важливий контракт з компанією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини Pfizer. Це дійсно складно було зробити, але завдяки розмові з керівником компанії Pfizer Альбертом Бурлою – в мене з ним була розмова 8 лютого – він пообіцяв, що зробить усе можливе й неможливе. І зробив це», – зазначив керівник Офісу президента.

Він додав, що співпрацю з американськими фармацевтичними компаніями будуть продовжувати і розширювати.
Компанії Pfizer і BioNTech заявили, що їхня вакцина проти коронавірусу ефективна приблизно на 91% і захищає від штаму коронавірусу з ПАР.

Pfizer є першою ухваленою вакциною проти коронавірусу. У світі найбільше довіри саме до цього препарату.

Нагадаємо, вакцина компаній Pfizer та BioNTech була дозволена регулюючими органами США в кінці грудня 2020 року для людей у віком від 16 років. Україна отримає першу партію доз американської вакцини від коронавірусу Pfizer вже у квітні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Внук Показати IP 6 Квітня 2021 20:56
Вакцинація має бути тільки добровільною, без поділу людей на вакцинованих і невакцинованих і відповідним розмежуванням прав
Підпіндоснік Показати IP 7 Квітня 2021 03:49
Фото документа в студію! Нема? Держзрада!
Брешуть пархаті Показати IP 7 Квітня 2021 03:51
Як завжди...
дохтор пилюлькин Показати IP 7 Квітня 2021 08:10
пока сюда их притащат вместе с холодильниками, - уже появится кардинально новый штамм. Но будут лечить 2019...) все, как всегда)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus