USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Україна на куражі за дві хвилини відіграла два гола у Нігерії

10 Вересня 2019 23:28
Збірна України, програючи до 78 хвилини два голи у товариському матчі проти Нігерії, зуміла відіграти один гол на 78 хвилині, а через хвилину зрівняти рахунок – 2:2.

Матч відбувся 10 вересня на стадіоні «Дніпро-Арена» у Дніпрі.

Після матчу з Литвою Андрій Шевченко вирішив повністю перекроїти стартову одинадцяту, давши шанс гравцям, які мали менше ігрового часу. У складі залишилися лише Ярмоленко, Зінченко, Матвієнко та Малиновський.

Збірна України пропустила вже у дебюті матчу: на 4 хвилині Івобі відпасував до карного майданчика українців на Арібо, який з близької відстані поцілив у ворота Луніна – 0:1.

Вдруге українці пропустили на 34 хвилині: арбітр призначив пенальті за фол Караваєва на Калу. До м’яча підійшов Осміхен, який прошив Луніна, котрий вгадав кут воріт, в який пробив нігерієць, але парирувати удар не зміг – 0:2.

У другому таймі українці багато атакували, але ніяк не могли забити до 78 хвилини, коли Зінченко отримав пас від Караваєва до штрафної та пробив у кут воріт Нігерії – 1:2.

А вже через хвилину той самий Зінченко відібрав м’яч у центрі поля відпасував на Марлоса, який вивів Яремчука віч-на-віч, а той з другої спроби реалізував момент, довівши до екстазу дніпровських вболівальників – 2:2.

Українці мали шанси для того, аби вирвати перемогу, проте товариський матч завершився внічию.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 11 Вересня 2019 09:26
Звичайно результат радує, про те сумнівний пенальті у наші ворота і несправедливо зарахований другий гол у ворота гостей, отже рахунок по суті 1:1, дякуємо пані фортуні, що все ж таки вирівняла результат на 2:2. P.S. Наша збірна молодці приємно дивитися такий футбол. Слава Україні!!! Удачі та фарту в подальших іграх ми Всі віримо, що будемо дивитися ЄВРО 2020 за участю наших хлопців.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus