USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Україна – понад усе!»: мешканці окупованих українських міст виходять на мітинги проти загарбників

5 Березня 2022 16:32
Сотні людей виходять на мітинги окупованих російськими військами міст з українськими прапорами. Люди, не боячись озброєних солдатів ворожої армії, скандують: «Окупанти!», «Путін – геть!», «Україна – понад усе!».

Сьогодні 5 березня, в Херсоні вібувається велелюдний мітинг на підтримку України. Сотні людей вийшли на центральну площу міста і скандують: «Ганьба!», «Путін, геть!», «Херсон – це Україна!».
Услід за Херсоном у Бердянську Запорізької області місцеві жителі з українськими стягами вийшли на мітинг проти російської окупації і військ РФ, які намагаються захопити території України.

Відповідне відео з місця події оприлюднила пресслужба Держспецзв’язку.

Люди на площі скандують: «Україна – понад усе», – і розмахують українськими прапорами. «Поки росіяни сидять вдома і мовчазно «схвалюють» продовження війни», – йдеться у повідомленні.
В ефірі національного телемарафону мер Мелітополя Іван Федоров заявив, що у місті складна ситуація з продовольством і ліками, але попри все це жителі Мелітополя щодня виходять на мітинги проти агресора, пише УП.

З його слів, люди з жовто-блакитними прапорами ходять центральними вулицями міста і повертаються на площу, бо «вони точно не хочуть іншу країну, точно не хочуть режим, в якому по мирних мітингарях будуть стріляти».
Водночас Федоров заявив, що наразі у Мелітополі є велика проблема із продовольством – люди налякані і не знають, що буде завтра. Закінчуються і медикаменти, необхідні для екстреного лікування пацієнтів.
На мітинг також вийшли й мешканці Запоріжжя. Нагадаємо, в Енергодарі російські війська оточили Запорізьку АЕС після численних нічних обстрілів.
В селищі Білокуракине Луганської області мирні мешканці також вийшли до окупантів і, скандуючи «Україна!», пояснюють, що загарбникам тут не раді.
А тим часом російські пропагандисти намагаються виправдати агресію проти України, демонструючи пропагандистські ролики з підставними акторами, які ніби то стрічають «визволителів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus