USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Україна, Росія і Єврокомісія досягли «принципової угоди» щодо транзиту газу

19 Грудня 2019 23:23
Росія, Україна і Єврокомісія досягли принципової угоди щодо транзиту газу.

Про це повідомив віце-президент ЄК Марош Шефчович.

Міністр енергетики та захисту навколишнього середовища України Олексій Оржель зазначив, що сторони «добре відпрацювали протокол, який наближає нас до вирішення».

«Ми сьогодні дійсно дуже добре попрацювали, підготували проєкт протоколу, детальний протокол, який у високому ступені готовності, який в даний час вимагає узгодження і сподіваюся, що найближчим часом ми вийдемо на остаточні домовленості», — сказав міністр енергетики РФ Олександр Новак.
Раніше виконавчий директор НАК Нафтогаз України Юрій Вітренко заявив, що делегації від України і Росії досягли остаточних домовленостей з газового питання.

Він зазначив, що подальші газові переговори продовжаться в двосторонньому і тристоронньому форматі між суб'єктами господарювання і Єврокомісією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
скептик Показати IP 20 Грудня 2019 00:35
і що на цей раз здали?
Остап Вакарчук, м. Л Показати IP 20 Грудня 2019 09:35
А тобі що з того, не переживай до тебе до хати не прийшли, і нічого не забрали, скептик ти наш дорогий. Накінець прийшла мурда влада, яка хоче миру тобі і нам усім жителям України та слава Богу, що закінчується та безглузда маячня з Росією, яку розпочав Порошенко і тягнув всі 5 років. Ванга ще при житті правильно сказала, що один президент України розпочне війну з братнім народом, а прийде за ним другий президент України на ім"я Володимир та накінець закінче цю прокляту війну та розпочне розбудовувати Україну, і вона у період з 2020-2025 роки як квітка зацвіте.
Лучанин до Остап Вакарчук, м. Л Показати IP 20 Грудня 2019 10:08
Ти зав'язуй бухати
скептик до Лучанин Показати IP 20 Грудня 2019 10:53
це він лободу курить.
ігор луцький до Лучанин Показати IP 20 Грудня 2019 11:28
Він бухає для того,щоб чере спеціальний портал спілкуватись з Кісельовим і Вангою.
скептик до Остап Вакарчук, м. Л Показати IP 20 Грудня 2019 10:55
до мене ЩЕ ПОКИ ЩО не прийшли. та зараза повзе по світу як цвіль пакосна, яку треба випалювати напалмом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus