USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Україна знову скоротила список країн «червоної зони»

5 Березня 2021 12:52
Станом на 5 березня Україна знову скоротила список країн «червоної зони». Тепер до нього входять 54 країни, тижнем раніше було 61.

Про це йдеться в повідомленні на сайті Міністерства охорони здоров’я України, пише РБК-Україна.

Зокрема, до «червоного списку» перейшли Болгарія і Кіпр. До «зеленого» – Парагвай, Аргентина, Сент-Вінсент і Гренадіни, Панама, Білорусь, Велика Британія, Ірландія, Італія та Португалія.

При цьому популярні серед українців Чехія, Чорногорія, Ізраїль, Словаччина, Албанія, Угорщина, Молдова, Франція, Польща та США залишаються в «червоній зоні».

Зазначимо, тепер країну включають в «червоний список», якщо рівень захворюваності на COVID перевищував позначку у 239,6 випадків на 100 тис. населення за останні 14 днів. Індикатор підняли через зростання захворюваності в самій Україні.

Після прибуття з такої країни треба пройти двотижневу самоізоляцію, з якої можна достроково вийти після тесту на COVID. Також можна привезти свіжий тест з собою.

Серед відкритих для українських туристів країн у «зеленій зоні» знаходяться Туреччина, Єгипет і Грузія.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus