USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Україна лишилася без червоної ікри

6 Січня 2012 11:27
Компанія «Камчатська губернія» з Києва просить українські роздрібні мережі не застосовувати стосовно неї штрафні санкції, оскільки зрив передноворічних постачань ікри ТМ «Губернатор камчатки» стався не з провини компанії.
Про це під час прес-конференції повідомив директор ПП КП «Камчадал-Плюс» і представник заводу «Орландо» (Петропавловськ-Камчатський) Костянтин Комісаров, - пише УНІАН.
Він заявив, що постачання ікри в магазини були пов'язані із затримкою працівниками митниці фури з товаром, яка не розмитнюється вже більше 2-х місяців. Вартість фури Комісаров оцінює в 350-400 тисяч доларів, і ще в 300 тисяч доларів він оцінює прямі збитки компанії від затримки постачань продукції.

«Збитки внаслідок простою – приблизно 300 тисяч доларів, це можливі штрафи (від роздрібних мереж, - «ВН») і недоотриманий прибуток, якби ця продукція була реалізована. Збитки можуть бути ще вищими, адже ми пригальмували постачання: 1 контейнер у Москві стоїть і 1 партія на Камчатці – ми їх не відправляємо, ми не знаємо, що нас чекає тут. Всі постачання зупинені», - сказав він.

«Ми на весь грудень зірвали постачання – три акції – у «Фоззі», в «АТБ» і «Великій кишені»», - повідомив директор ПП КП «Камчадал-Плюс», зазначивши, що через це компанія вже одержала перші штрафні санкції – від мережі «Ашан» на суму 50 тисяч гривень.
При цьому Костянтин Комісаров підкреслив, що компанія «Камчатська губернія» не винна в зриві постачань, оскільки постраждала в результаті недружніх дій конкурентів. За його словами, конкуруюча компанія фальсифікувала результати аналізів ікри компанії «Камчатська губернія», що послужило приводом для затримки вантажу на митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
XLX Показати IP 6 Січня 2012 11:36
Ой як нам погано без ікри! :) Нехай краще розкажуть, як вони її роблять! :) Кілька разів розморожену з однієї упаковки (бочки) розкладають по банках з різними етикетками і за різними цінами продають. Якщо на банці написано, що розфасована в Україні або взагалі фірма постачальник з Київа згадується - ніколи не беріть!
VCS Показати IP 6 Січня 2012 11:39
Они нас ценой на газ и отсутствием икры "сломать" хотят! :) Фигушки! У нас сала завались!!! :)))
** Показати IP 6 Січня 2012 12:27
а що таке "хури з товаром"?
Наталія Показати IP 6 Січня 2012 13:18
да, ікра для нас стратегічний продукт, без неї всі свята зірвуться.
магазин Показати IP 6 Січня 2012 13:23
нормальний навар на одной фуре 350-400 тис зелених , а скильки та фирма за рик платить податкив?
Хатуль Мадан Показати IP 6 Січня 2012 14:04
икра черная, икра красная, икра заморская, баклажанная)))
_VSC Показати IP 7 Січня 2012 11:36
Наконец у наших умельцев появилась возможность научиться выращивать красную икру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus