USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Україні повернули тіла 210 військових. Більшість з них – оборонці «Азовсталі»

8 Червня 2022 08:44
Україні вдалося повернути тіла 210 військових. Більшість з них це військові з "Азовсталі". Про це інформує Головне управління розвідки МО України повідомили, передає УНН.

Як повідомили в МО України, на сьогодні вже вдалося повернути 210 наших військових. Більшість з них – героїчні оборонці «Азовсталі».

"Всі загиблі мають повернутися на підконтрольну Україні територію. І кожного з них проводять в останню путь з належними героям почестями. Координаційний штаб, за дорученням Президента України – Верховного головнокомандувача Збройних сил, працює над тим, щоб повернути кожного полеглого", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, надалі триває робота над поверненням додому усіх полонених українських оборонців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus