USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Українка з дітьми опинилася в епіцентрі жахливої пожежі в Каліфорнії: відео

14 Листопада 2018 10:52
Українка Елла Проценко опинилася у вогняній пастці каліфорнійської пожежі. Відео, на якому жінка з дітьми в машині намагалася вибратися з пожежі, набрало понад 2 мільйони переглядів.

Про це постраждала українка повідомила у "Голосі Америки", йдеться на сторінці програми у Facebook, пише канал24.

Від перегляду відео аж мурашки по шкірі – маленькі діти, що їхали разом з жінкою, опинилися просто в епіцентрі пожежі. Вони молилися та просили допомоги.

Потерпіла українка Елла Проценко розповіла, що всі люди, які їхали разом з нею, опинилися у вирі вогню за три хвилини до того, як туди прибули пожежники та поліція.

"Вітер був неймовірно сильний, а вогонь поширювався за секунди. Він буз з одного боку гори і за декілька хвилин перетнув величезну трасу у 5 смуг на протилежну сторону", – сказала потерпіла.

"Ми опинилися в епіцентрі пожежі, і тоді я зрозуміла, що ми в пастці. Я дуже сильно боялася за моїх дітей. В такі моменти виникає мільйон думок. Ти їдеш і розумієш, що боїшся. Я реально відчула смак смерті та страшне відчуття, що мої діти загинуть зараз", – відповіла Елла.

Українка розповіла, що коли на машину хлинули іскри з вогню, вона зібралася з духом і вирішила, що повинна врятувати свої дітей, адже відповідальність за їхнє життя – на ній.

"Я прийняла рішення поїхати проти "течії" пожежі. Я показувала іншим машинам, щоб вони розверталися і їхали у зворотню сторону, бо там не можна було проїхати", – додала Елла Проценко.

Відео українки, що опинилася з дітьми в епіцентрі каліфорнійської пожежі


Нагадаємо, 8 листопада на півночі американського штату Каліфорнія спалахнула масштабна лісова пожежа. Були евакуйовані десятки тисяч людей, проте не обійшлося без жертв. Вогонь знищив кілька тисяч будівель і наразі відомо про загибель 44 жителів штату. Лісові пожежі на півночі Каліфорнії визнали найбільш смертельними за останні 85 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анатоль_ Показати IP 14 Листопада 2018 11:03
Як страшно жить
нострадамус Показати IP 14 Листопада 2018 12:11
цікаво, що іншим американцям навіть не спало на думку поїхати проти "течії", незважаючи на небезпеку життю... критичне мислення проти законослухняності- це менталітет по-Задорнову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus