USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Каліфорнії через найбільшу в історії штату пожежу евакуйовані тисячі людей. Фото

19 Серпня 2021 14:21
Майже десять тисяч каліфорнійців були змушені поспіхом евакуюватись через «Діксі» – найбільшу лісову пожежу в історії американського штату.

Про це повідомили у ТСН.Ранок 19 серпня.

Територія, охоплена полум’ям, за останню добу збільшилась до 230 тисяч гектарів. Попри цілодобові зусилля кількох тисяч рятувальників, приборкати вогонь не вдається.

Вщент вигоріли уже кілька населених пунктів у Каліфорнії. За оцінками місцевих пожежників, у зоні ризику ще 15 тисяч будинків.
Як повідомлялося, в американській Північній Каліфорнії лісові пожежі майже повністю знищили містечко у гірській місцевості. Завдяки завчасній евакуації минулося без жертв. Утім, вогонь випалив дощенту понад тисячу будинків. Люди змушені залишати свої домівки поспіхом. Рятувальники працюють на межі можливостей, але їм заважає занадто сильний вітер та посуха.

Торік у Каліфорнії в результаті масштабних лісових пожеж було знищено більш як 1,4 млн га лісових та інших масивів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus