USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Українська влада виконує накази Путіна, - Саакашвілі про його затримання

5 Грудня 2017 10:35
Лідер партії "Рух Нових сил" Міхеїл Саакашвілі звинуватив українську владу в змові з Росією. Він вважає, що українська влада в змові з Росією хоче передати його "олігархам у в'язницю, в Україні чи Грузії", - інформує УНІАН.

Я висловлюю обурення в зв'язку з тим, що режим Порошенка з Путіним мають на меті затримати мене і передати олігархам у в'язницю в Україні чи Грузії. Це наказ Путіна. Вони фабрикують всі дані, щоб ніхто в Україні не говорив проти оліграхів", - заявив Саакашвілі.

Політик вважає, що українська влада виконує накази Путіна.

"Це виконання наказів Путіна. І це беззаконня вони роблять на очах усього світу - за сфабрикованими даними, за політичними репресіями, щоб люди не виходили на вулиці. Так ось, я закликаю всіх порядних українців вийти на вулиці. Я закликаю пресу висвітлювати беззаконня проти кожного українця. Я закликаю не допустити мого викрадення. Я звертаюся до киян - не допустите беззаконня, свавілля і подальшого злодійства ", - заявив Саакашвілі.

"Я тут, ризикуючи своїм життям, став на бік українського народу", - зазначив він.

Як повідомлялося, сьогодні вранці стало відомо, що у квартиру на вулиці Костьольній, де проживає Саакашвілі, прийшли силовики.

Речниця СБУ Олена Гітлянська заявила, що співробітники Генпрокуратура та Служби безпеки України проводять слідчі дії у квартирі політика.

Читати ще: Обшуки у Саакашвілі – це агонія Порошенка, - нардеп

При цьому із власних джерел УНІАН стало відомо, що обшуки проводяться у рамках справи щодо фінансування мітингів, організованих партією Саакашвілі в Києві, представниками колишньої влади.

Згодом стало відомо, що Міхеїла Саакашвілі затримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
АНАТОЛЬ_ Показати IP 5 Грудня 2017 10:42
Я в глибокому шоці, брати! Шо при Януковичу, шо при Порошенку-одна й та сама демократія.
лучанка Показати IP 5 Грудня 2017 10:53
Мені так соромно що мені так бійдуже на цього хитрого грузина-маріонетку))) Якби там не було до революції гідності але не було війни ...там полягло купа молодих людей за те щоб сьогодні вони і далі рвали на шматки нашу країну і грабували народ!
Лучанин до лучанка Показати IP 5 Грудня 2017 11:49
Як Вам може бути байдуже?Твориться несправедливість!!!Сьогодні прийшли за ним,завтра прийдуть до кожного.
лучанка до Лучанин Показати IP 5 Грудня 2017 13:35
ВІН ВЗАГАЛІ ХТО???? ЦЕ ВЖЕ ДАВНО МАЛИ ЗРОБИТИ....ВІН НЕЗАКОННО ПОТРАПИВ В УКРАЇНУ... ВІН ВЖЕ ПРАВИВ В ОДЕСІ ...ТО ЧОМУ Ж НІЧОГО НЕ РОБИВ??ДЕ РЕЗУЛЬТАТИ?? А ЗНАЄТЕ ЧОМУ БО БУВ З ПОРОХОМ РАЗОМ І НЕ ТРЕБА БУЛО НАДРИВАТИСЬ. ЛЮДИ НЕ БУДЬТЕ СТАДОМ ЗА 300ГРН ЙДЕТЕ НА ПОБОЇЩЕ ЗА ГРУЗИНА ....А ПОТІМ ЖАЛІЄТЕСЬ ЩО ЖИТИ ПОГАНО...
Люди Показати IP 5 Грудня 2017 11:37
НЕ знаемо який там сакашвілі але ж це позитивно що є ті хто критикує владу нинішню, адже при цій владі люди живуть набагато гірше , добробут знизився в рази, за все плати плати і плати, а працевлаштуватись на нормальну робо у з гідною зарплатою нелегко або ж неможливо тільки такі як ген прокурор може без освіти керувати людьми. А більшість перетинає кордон на заробітки!!!!
777 Показати IP 5 Грудня 2017 13:05
Ви ще хочете при Міші пожити, можливо хватить як барани вибирати того хто голосніше кричати буде, який він патріот своєї країни? Грузини вже при ньому пожили, так сумують за ним, що просять Україну повернути його назад, а ми чомусь не поспішаємо. А яку свиню до корита не пусти, все одно землю з боку перериє і нагатить де їсть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus