USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Українські мобільні оператори змінили правила абонплати

19 Серпня 2018 16:45
Мобільні оператори Vodafone, Lifecell і “Київстар” перевели деякі тарифи на 28-денний термін надання послуг. Раніше ж абонентську плату нараховували за місяць, повідомляє ain.ua.

“Нарахування послуг на чітко визначену кількість днів – поширена в більшості країн світу норма і вже довгий час практикується й іншими мобільними операторами в Україні”, – заявляють у “Київстар”.

Представники ж Vodafone зазначають, що також перевели деякі тарифи на термін в чотири тижні. Зокрема, це лінійка тарифів SuperNet і Unlim 3G.

Оператор мобільного зв’язку Lifecell перевів на 28-денну тарифікацію п’ять тарифних планів: “Лайфхак”, “Лайфхак Плюс”, “Хайп”, “Дзвінки всім 2017”, “Дзвінки всім”. Зміни набудуть чинності з 22 серпня. А з 5 вересня їх запровадять й до тарифів “3G Смарт 69”, “Смартфон 2018” і “Абсолютна свобода”.

Відтак за 12 місяців абоненти платитимуть за зв’язок 13 разів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Серпня 2018 16:56
Бо так в деяких країнах.Дурять,не нажеруться,місяць дяді в карман заплатиш,тариф підняли ще й місяць доплати,ну не скоти ж вони?Скоро буде як тільки з'явився зв'язок,розмовляли ті хто має гроші.Хоча можливо це і краще,дорого,не буде всяка шваль в транспорті розказувати як спати лягала з кимось,сідає в маршрутку,достає телефон і вєщає.Де та етика,бидло,а не люди
опа Показати IP 19 Серпня 2018 17:07
Ще б якість звязку покращили Водафон з Лайфселом!
скептик Показати IP 19 Серпня 2018 19:21
абсолютна брехня. ЖОДЕН із операторів в Польщі не встановлює так званої абонплати, тому що по-суті це є оплата за ненадану послугу. куди дивляться антимонопольний комітет і споживслужба ??!!!!
Лучанин до скептик Показати IP 19 Серпня 2018 23:10
Куди дивляться?А вони ж в долі!От сидять і дивляться як грошики капають у їхні кармани!Якщо сидять і нічого не роблять це начить мобільні оператори діляться фінансами за їхню бездіяльність!Отак все просто!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus