USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Українським військовим дозволили носити бороду та вуса

23 Листопада 2017 07:00
Вуса та бороди дозволили носити усім українським військовим під час бойових і навчально-бойових завдань.

Про це йдеться в тексті наказу Міністерства оборони №606 від 20 листопада, повідомляє Zaxid.net.

«Усім категоріям військовослужбовців під час бойових і навчально-бойових завдань дозволяється носіння бороди та вусів за умови, що вони мають відповідати вимогам гігієни та не заважати використанню засобів індивідуального захисту й носінню спорядження», - йдеться в розділі «Форма одягу військовослужбовців ЗСУ» правил, що додаються до тексту наказу.

Раніше бороди були дозволені лише офіцерам і прапорщикам (мічманам), але за умови медичних показань.

Зазначимо, що наказ Міністерства оборони України №606 «Про затвердження Правил носіння військової форми одягу та знаків розрізнення військовослужбовцями Збройних Сил України та ліцеїстами військових ліцеїв» змінив застарілий наказ №150 від 12 червня 1995 року.

Найближчим часом наказ пройде державну реєстрацію у Міністерстві юстиції України. Після цього відбудеться офіційне оприлюднення Правил.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Солдат Показати IP 23 Листопада 2017 07:19
Це зрада
жінка до Солдат Показати IP 23 Листопада 2017 11:24
а жінкам? https://www.volynnews.com/news/all/v-ukrayini-zvannia-polkovnyka-vpershe-otrymala-zhinka-myrotvorets/
аню Показати IP 23 Листопада 2017 08:52
От знаєте..щоб займатися реально важливими питаннями...то вони х*ньою мучаться.. тото новина дозволили бороду і вуса носити...можна подумати коли це було заборонено то не носили)))) То хай ще дозволять самим форму і зброю купляти..щоб їм не заморочуватись...!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus