USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оборона Бахмута: просування ЗСУ – перший успіх наступальних дій

15 Травня 2023 12:28
Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив про перший успіх наступальних дій в операції з оборони Бахмута. При цьому Сирський зауважив, що це лише частковий успіх, і саме так його треба сприймати.

Про це інформує УНН із посиланням на Military Media Center.

«Просування наших військ на Бахмутському напрямку – це перший успіх наступальних дій в ході проведення операції з оборони Бахмута», – сказав Сирський.

Зі слів командувача Східного угруповання військ, «останні кілька днів показали, що ми можемо рухатись вперед та нищити ворога навіть у таких надскладних умовах». «Ми воюємо меншим ресурсом, ніж ворог. Разом з тим, нам вдається руйнувати його плани. Все завдяки нашим бійцям, які б’ються з агресором, долаючи найвищу межу людських можливостей», – зауважив Сирський.

«Утім це лише частковий успіх. І саме так його треба сприймати. Операція з оборони Бахмута триває», – наголосив командувач.

«Усі необхідні для оборони рішення прийняті. Усі можливі сценарії розвитку подій ми з командирами відпрацювали безпосередньо на місці бойових дій», – підкреслив Сирський.

Нагадаємо, у Бахмуті і на околицях зараз усе складно, але українським військам декілька днів вдалося просуватися. У неділю, 14 травня, Сили оборони захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського, взяли в полон окупантів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus