USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Український автобус потрапив в аварію у Польщі: є загиблий і постраждалі

1 Березня 2019 11:51
Український автобус, який прямував маршрутом Київ-Свіноуйсце, уночі потрапив у ДТП у населеному пункті Тур Лодзького воєводства Польщі.

У результаті аварії, що сталася о 02:40 за київським часом, загинув водій українського автобуса, двоє осіб потрапили лікарні, повідомляє Укрінформ.

«Ймовірно з технічних причин в одного з вантажних автомобілів, що потрапили у ДТП, відлетіло колесо і влучило в автобус, який перевозив 15 осіб. За попередньою інформацією, усі пасажири є українцями, які їхали маршрутом Київ-Свіноуйсцє», – повідомив представник поліції Кшиштоф Котковський.

За його словами, на місці загинув водій автобуса, а двоє пасажирів – чоловік та жінка – потрапили до лікарні в Поддембіце.

Польська поліція уточнює, що відірване колесо вантажівки влучило в кабіну автобуса, і він перекинувся в рів.

Решту українці, які не постраждали в ДТП, розмістили у школі поблизу місця ДТП.

За інформацією поліції, водій вантажівки був тверезий.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правдоруб Показати IP 1 Березня 2019 12:19
Якби влада Польщі стравилась до Українців як до людей, то за свій рахунок розмістила в готелі а не в школі (добре що не в сараї) та надала всю необхідну допомогу, І це країна ВВП якої більше 10% роблять наші заробітчани.
Поганий початок Показати IP 1 Березня 2019 14:23
Тяжкі дітки сьогодні заробітки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus