USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Український серіал «Спіймати Кайдаша» вийде на Netflix

24 Березня 2023 06:12
На стримінговій платформі Netflix 29 березня з’явиться український серіал «Спіймати Кайдаша».

Про це пише Суспільне.

«Спіймати Кайдаша» – український 12-серійний телесеріал, заснований на повісті Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я». Події телесеріалу розгортаються хронологічно від 2005 до 2014 року, протягом десятиріччя у часи незалежної України. Сценаристкою та виконавчою продюсеркою проєкту є Наталка Ворожбит.
Початково Наталка Ворожбит створювала власне «переосмислення» оригінального роману Івана Нечуя-Левицького «Кайдашева сім’я» у вигляді п’єси.

Сценарій серіалу в режисерки замовив телеканал «СТБ». Порівнюючи з повістю, у сценарій телесеріалу було введено кілька нових героїв та багато нових сюжетних ліній.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus