USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Український всюдихід рятує постраждалих від урагану на Багамських островах

10 Вересня 2019 16:36
Український всюдихід Sherp використовують для допомоги постраждалим від урагану «Доріан» на Багамських островах біля Америки.

Sherp доставляє їжу постраждалим від масштабного природного катаклізму та дає можливість евакуації тим, кому потрібна допомога. Про це повідомив виконавчий директор компанії Sherp Ярослав Пригара, передає ТСН.

На Багами машину з підвищеною прохідністю відправив дилер із Техасу.

Sherp конструюють у Києві. Серед його особливостей – компактні розміри, повний привід та унікальні шини наднизького тиску.

Снігоболотохід оснащений 4-циліндровим турбодизелем Kubota з робочим об’ємом 1,5 л і потужністю 45 «конячок». Машина укомплектована 5-ступеневою «ручною» коробкою передач. Екіпаж авто – 2 людини. Максимальна швидкість – 45 км/год. Sherp навіть плаває зі швидкістю до 6 км/год.

1 вересня ураган Доріан обрушився на Багамські острови. Урагану була присвоєна найвища, п’ята категорія. Наразі він ослаб до першої категорії. Як повідомлялося, кількість жертв урагану Доріан зросла до 43 людей. Водночас доля тисяч людей з 400 000 мешканців островів досі залишається невідомою. Міністр охорони здоров’я Багамських островів Дуейн Сендс припустив, що кількість загиблих зросте, адже руйнування на островах, за його словами, жахливі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus