USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Українці в Польщі незаконно працевлаштували понад 20 людей на будівництво та в готелі

18 Березня 2021 11:17
Прикордонники виявили майже 20 українців, які нелегально працювали на підприємствах в Колобжегу.

Як повідомляє Yavp.pl з посиланням на strazgraniczna.pl, під час перевірки кошалінської агенції праці виявили 22 іноземці, які були працевлаштовані з порушенням й фактично працювали нелегально.

Більшість з них – це громадяни України. Через агенцію вони нелегально працювали в будівельному та готельному секторах Колобжегу. Люди не мали необхідних договорів та дозволів на роботу або виконували роботу на інших умовах, ніж було зазначено в дозвільних документах.

Більше того, виявилося, що двоє працівників керуючої ланки агенції праці також є громадянами України й самі не мали дозволів на виконання роботи в Польщі. Їх мають зобов’язати до виїзду з країни. Додатково власників агенції покарають штрафами й скерують до суду справу проти них.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus