USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

Українців попередили про фейки РФ щодо капітуляції української влади

1 Березня 2022 16:16
Українців попередили про черговий фейк російських окупантів.Ворог може поширювати маніпулятивну інформацію, що нібито українське керівництво та уряд здали країну.

Про це інформує пресслужба СБУ.

Цю дезінформацію, як кажуть силовики, можуть тиражувати через усі можливі канали. Росіяни таким чином хочуть дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.

«Проте навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити, чи достовірні ці дані, будьте впевнені: капітуляція та здача інтересів України – неможливі. Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів. Всі органи влади, війська, силові та правоохоронні органи стоятимуть до перемоги!», – кажуть в СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus