USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Укріплення оборони області триває», – Юрій Погуляйко про ситуацію на Волині

26 Лютого 2022 10:23
Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко інформував, що станом на 9:00 на території області все спокійно та під контролем, а кордон не порушено.

«Влада продовжує забезпечувати життєдіяльність міста та області. На території Волині все спокійно та під контролем. Кордон не порушено.Всі злагоджено працюють, кожен – на своєму напрямку.

Укріплення оборони області триває. Наші військові – молодці.

Дякую волинянам за згуртованість та холодний розум у такий тривожний час. Знаю, що ви також не стоїте осторонь та всіляко допомагаєте військовим, волонтерам та усім, хто цього потребує.Не вірте фейкам, ніхто зброю не складає. Усі на місці та гідно дають відсіч», – сказав голова ОДА.

Юрій Погуляйко додав, що вчора провів велику нараду з представниками бізнесу, на якій було домовлено про підтримку та виділення коштів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus