USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Волинській ОВА прокоментували, чи є зараз загроза з Білорусі

15 Грудня 2022 12:23
У Волинську обласну військову адміністрацію нині надходить чимало питань та повідомлень щодо можливої воєнної загрози з білоруського боку.

Про те, яка зараз ситуація на кордоні, 15 грудня повідомив начальник Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Отримую від вас багато дзвінків та повідомлень щодо ситуації на українсько-білоруському кордоні. Зокрема щодо інформації про можливу загрозу з боку білорусі, яка шириться соцмережами.

Як і зазвичай, спираємось на факти щоденного моніторингу кордону нашими військовими. На сьогодні загрози ми не бачимо.

Цілодобово перебуваю на зв’язку із прикордонниками, які повідомляють про усі зміни на лінії розмежування. Ситуація контрольована, наші військові готові до будь-яких сценаріїв. Бо ми свідомі того, що загроза з боку білорусі можлива із першого дня вторгнення.

Прошу довіряти лише офіційній інформації. Український кордон в межах області усі дні був і є під надійним захистом», – йдеться у зверненні очільника області до волинян.

Нагадаємо, за останні кілька днів Росія перекинула ще щонайменше 60 одиниць військової техніки в Білорусь, це «Урали», БМП і бензовози.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 15 Грудня 2022 13:00
якщо центральна влада свідомо дезінформує населення, наскільки можна вірити регіональній?
Джек до Анонім Показати IP 15 Грудня 2022 13:51
Влада чи ЗМІ?
rrrr Показати IP 15 Грудня 2022 13:52
Штірліц,никому верить нельзя! Мне верить можно)) / Мюллер-Погуляйко/
погляд з за бугу Показати IP 17 Грудня 2022 12:31
з яких пір ОВА допускає собі робити такі коментарі. Цивільні структури не мають доступу до військової інформації, так як і не мають у своєму штаті відповідних спеціалістів. Можливо у нас такі каментарі і будь-хто може висловлювати, офіційно. Вірогідність нападу ксябрів 0,0001%, але і цей відсоток треба враховувати і бути готовим бо воюючими країнами керують два старих, виживших з розуму, маразматика. І нарешті коли це треба буде у картопляного плішівій карлик питати не буде так як угрупування що готується до наступу підпорядковується рашистському командуванню. ...........мы еще и не начинали - слова плішівого. Як кажуть у спорті - ми знаходимся у різних вагових категоріях, тобто у нас різні потенціали і ресурси

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus