USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Укрпошта» випустила марку, присвячену залізничникам. Фото

2 Листопада 2023 07:39
У середу, 1 листопада, «Укрпошта» випустила марку «Героїчні професії. Залізні люди». Вона присвячена працівникам «Укрзалізниці».

Про це повідомив генеральний директор «Укрпошти» Ігор Смілянський.

«Ну що, поїхали! Зазвичай саме так ми запускаємо наші марки. Але сьогодні той випадок, коли це дуже доречно, бо сьогодні ми запускаємо марку в серії «Героїчні професії», присвячену нашим інфраструктурним побратимам – працівникам «Укрзалізниці», – написав він.

Смілянський нагадав, що залізничники з перших днів війни евакуювали мільйони людей під обстрілами та доставили мільйони тонн вантажів. За його словами, їм варто віддати належне та подякувати.

У на сайті «Укрпошти» вказано, що поштовий блок «Героїчні професії. Залізні люди» вийшов у серії «Героїчні професії», що присвячена людям різних спеціальностей, котрі працюють задля перемоги України.
Читати ще: «Укрпошта» випустила нову марку, присвячену військовій нагороді

«Дії залізничників під час обстрілу Херсона 3 травня 2023 року – один з прикладів героїзму та мужності. Тоді, під час повітряної тривоги та хаосу вони злагоджено та професійно відчепили охоплений полум’ям вагон, надали медичну допомогу провіднику й швидко посадили пасажирів до вцілілих вагонів. Потяг № 109 Херсон-Львів вирушив зі станції Херсон із затримкою всього в 14 хв. А 4 травня о 10:18, хвилина у хвилину за графіком, він прибув до Львова», – йдеться в описі поштового набору.
Марку, листівку та конверт можна придбати у відділеннях «Укрпошти» та онлайн.
Як повідомлялося раніше, «Укрпошта» підвищує тарифи на передплату друкованих видань – газет та журналів на 2024 рік. Нові ціни почнуть діяти з 1 листопада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus