USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Укрзалізниця переводить в онлайн продаж квитків до Австрії та Угорщини

11 Березня 2024 14:26
З 18 березня в застосунку Укрзалізниці можна буде придбати квитки на поїзди Київ – Відень – Київ, трохи згодом ця опція буде доступна на поїзди Київ – Будапешт – Відень та Чоп – Будапешт – Відень.

Про це повідомила пресслужба УЗ.

«18 березня Укрзалізниця розпочинає продаж квитків до Австрії та Угорщини в онлайн-режимі. На першому етапі онлайн-квитки будуть доступні у сполученні Україна – Австрія та зворотно», – йдеться в повідомленні.

Наголошується, що придбати квитки можна буде через застосунок Укрзалізниці, а для прямого поїзда Київ – Відень знадобиться верифікація акаунту через Дія.Підпис.

Читати ще: Через Луцьк: з України до Австрії вирушив новий поїзд

На другому етапі стануть доступними онлайн також квитки у сполученні Україна – Угорщина на поїзди, що прямують в Австрію транзитом через Угорщину, тобто Київ – Будапешт – Відень та Чоп – Будапешт – Відень.

Прямі сполучення Україна – Угорщина (Мукачево – Дебрецен, Мукачево – Будапешт, Чоп – Захонь) з’являться в застосунку трохи пізніше.

В Укрзалізниці попереджають, що з 12 березня тимчасово призупиняється продаж квитків через каси на прямий поїзд Київ – Відень – Київ на дати відправлень, починаючи з 18 березня. Обмеження триватиме безпосередньо до відкриття онлайн-продажів. Тобто 18 березня продаж квитків відновиться на повну глибину продажів (20 діб) вже онлайн.

Тимчасове обмеження не торкнеться поїзда Чоп – Відень – Чоп. Станом на зараз квитки на поїзд Чоп – Відень та зворотно доступні фактично на всі дати.

Керівництво УЗ сподівається, що нова послуга допоможе убезпечити пасажирів від штучного дефіциту квитків на популярні напрямки, який створюють перекупники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus