USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Укрзалізниця» просить компенсувати 8 мільйонів за проїзд волинян-пільговиків

12 Липня 2016 17:45
До депутатів Волинської обласної ради надійшов лист від адміністрації «Укрзалізниці», в якому держпідприємство просить компенсувати пільговий проїзд громадян.

Про це стало відомо під час засідання бюджетної комісії облради сьогодні, 12 червня.

Зокрема, регіональна філія «Львівська залізниця» просить обласний бюджет спрямувати субвенцію за перевезення пільгових категорій громадян, які проживають на Волині.

Згідно з підрахунками залізничників, за 4 місяці 2016 року залізниця в межах Волинської області перевезла пасажирів пільгових категорій на суму 2,7 мільйона гривень. За цей період компенсації не отримано взагалі, - йдеться у листі.

Всього за пільговий проїзд волинян «Укрзалізниця» просить передбачити 8 мільйонів гривень на 2016 рік. Однак члени комісії клопотання відхилили.

Мотивували таке рішення депутати тим, що «Укрзалізниця» і так доволі прибуткове підприємство. Крім того, вони вважають, що послугами на території Волині користувалися не лише волиняни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Марія Василівна Показати IP 13 Липня 2016 08:27
Із загального числа піліговиків, користуються цією пільгою не більше третьої частини , а плати за всіх . Це ганебне явище , як пільговий проїзд потрібно негайно відмінити . Людям які мають таке право доплачувати до пенсії , зарплати .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus