USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Унаслідок ракетних ударів пошкоджено 18 об'єктів у 10 регіонах України, – Шмигаль

31 Жовтня 2022 13:37
Під час ранкової російської атаки уражено 10 регіонів України, де пошкоджено 18 об'єктів, більшість з яких енергетичні.

Про це повідомив прем'єр Денис Шмигаль, передає Укрінформ.

«Російські терористи вкотре масовано атакували Україну. Їхня ціль – не військові об’єкти, а цивільна критична інфраструктура. Ракетами та дронами уражено 10 регіонів, де пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні. Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України», – заявив глава уряду.

Він наголосив, що наслідки атаки могли б бути гіршими, але завдяки професійній роботі ППО з понад 50 випущених по українській території ракет збито 44.

За словами Шмигаля, ремонтні бригади ліквідовують наслідки російських атак. На Київщині, Запоріжжі, Дніпропетровщині, Харківщині тривають локальні аварійні відключення.

Прем'єрміністр наголосив, що сьогодні, як і в попередні тижні, важливо, аби всі українці свідомо споживали енергію та знизили навантаження на мережу. Він закликав громадян бути солідарними в енергозаощадженні.

Нагадаємо, вранці 31 жовтня Росія завдала масованого ракетного удару по Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus