USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Уночі ворог атакував Одесу «Шахедами»: троє загиблих, 26 травмованих

10 Червня 2023 08:56
Над Одещиною під час чергової нічної ворожої атаки БПЛА сили протиповітряної оборони знищили всі Shahed-131/136.

Унаслідок повітряного бою уламки одного з дронів влучили в квартиру багатоповерхівки, спричинили займання. Про це повідомили в ОК «Південь».

Пожежу площею 50 кв. м. оперативно ліквідовано. Троє цивільних загинули. Вибуховою хвилею пошкоджено кілька багатоквартирних будинків навколо.

Як повідомила керівниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня Наталія Гуменюк в ефірі єдиного марафону, по Одещині було запущено вісім БПЛА Shahed. Крім того, ППО збила дві ворожі ракети, одна з ракет влучила в узбережжя, внаслідок розльоту уламків і вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки. Також три людини отримали поранення.

Гуменюк додала, що наразі відомо про 26 людей, які отримали різного роду травмування і пошкодження внаслідок вибухової хвилі. Серед них є двоє дітей і вагітна жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus