USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Уперше в Луцьку виступить суржик-поп-гурт Latexfauna

15 Листопада 2021 16:51
Київський чілвейв гурт із неповторним тропічним звучанням Latexfauna вперше завітає до Луцька. Музиканти, відомі своїми хітами «Серфер», «Лайм», «Баунті» та іншими, виступлять 27 листопада в розважальному центрі «Промінь».

Як обіцяють організатори, на концерті кожен зможе поринути в теплу та безтурботну атмосферу літа.

Відзначимо, що популярний український дрім-поп-гурт, який також називають суржик-поп-колективом, заснований у 2015 році в столиці. Дмитро Зезюлін, Костянтин Левицький та Олександр Димань разом грали у студентському музичному колективі з першого курсу Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Після закінчення вишу вони закрили свій музичний проєкт, але через п’ять років вирішили створити новий гурт під оригінальною назвою Latexfauna.

Перший сольний концерт колективу відбувся у жовтні 2016 року у київському клубі Mezzanine. Тоді в репертуарі групи нараховувалося лише шість пісень. А вже у травні 2018 року хлопці презентували свою першу студійну платівку Ajahuaska, яка увійшла до українського альбомного чарту iTunes Top-100 та отримала схвальні відгуки в ефірі радіо «Аристократи».

Творчість гурту вирізняється особливим поєднанням української мови і соковитого суржику. Дехто за це критикує музикантів, однак є й такі, хто вважає використання суржику в піснях родзинкою Latexfauna.

Автор і вокаліст Дмитро Зезюлін пояснює: використання суржику в текстах додає їм справжності і чесності, адже він не думає літературною мовою. На його думку, суржик несе в собі інший зміст, ніж відповідні слова літературної української мови.

Артисти вже встигли завоювали звання яскравих представників нової української музики.

Нині до складу Latexfauna входять Дмитро Зезюлін (вокал і тексти пісень), Ілля Случанко (гітара), Олександр Димань (бас-гітара), Олександр Мильніков (клавішні) та Максим Гребінь (барабани).

Серед останніх хітів Latexfauna – фанкова пісня Bounty, названа гуртом гімном їхнього літа.
Атмосфера свободи та любові, невимушене спілкування і тексти, близькі та зрозумілі кожному, іронія і якісне звучання – за це шанувальники цінують концерти Latexfauna.

Квитки на Latexfauna у Луцьку можна придбати на Concert.ua онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клава Показати IP 15 Листопада 2021 17:19
Браво !!!
Меломан Показати IP 15 Листопада 2021 19:26
Прикольна музика. Слухаю їх час від часу.
Я Показати IP 15 Листопада 2021 23:03
Ви слова їхніх "пісень " слухали? П...ри
Латексний до Я Показати IP 16 Листопада 2021 11:14
Сам ти під... ло неотесане

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus