USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється», – перший заступник голови облради Поліщук

16 Липня 2020 17:20
«Управлінський безлад у Волинській ОДА триває і посилюється, набуваючи гротескних та комічних форм».

Таку думку висловив перший затупник голови Волинської обласної ради Юрій Поліщук (фракція ВО «Свобода») у фейсбуці повідомляє Волинь UA.

Чиновник повідомляє, що з сайту Волинської ОДА випадково дізнався, що 14 липня він брав участь у роботі комісії з техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій. За його словами ця інформація не відповідає дійсності та «є проявом хаосу у роботі обласної адміністрації».

«Цій події передувала низка дивних речей. Спочатку мене несподівано запросили на комісію по телефону. Це викликало здивування, оскільки ніхто мене не призначав до її складу. Але я все-таки вирішив завітати на засідання техногенної комісії і на місці з’ясувати, що відбувається. Чиновник, який здійснював реєстрацію учасників, був солідарним зі мною та висловив здивування, що мене запросили на цю комісію, оскільки я не є її членом. Я подумав, що управлінське непорозуміння ЗЕадміністрації на цьому вичерпалося. Але не так сталося як гадалося. І ось тепер я змушений читати текст про мою участь у роботі комісії, членом якої не є і на засіданні якої я не був присутній. Не знаю, чого ще можна очікувати від команди Погуляйка. Не здивуюся, якщо одного разу мою посаду першого заступника голови Волинської обласної ради сплутають з посадою першого заступника голови Волинської ОДА», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Історкиня Показати IP 16 Липня 2020 17:56
Після 17 вересня 1939 року радянська влада посилала на західну Україну із східної кращих : медиків, вчителів, інженерів. Російська мова вважалась ознакою культурної людини.
українець до Історкиня Показати IP 16 Липня 2020 18:12
Історкиня з мізками КПРС.Тим "кращим" тоді були раді так само,як і зараз.Ті "кращі" штучно створили голодомор 1946-1947р.р. і встановили тоталітарний режим в Україні.Сьогоднішня політика України це політика нащадків тих "кращих!"
волинянка Показати IP 16 Липня 2020 18:32
Мова йде про саме "таку" культуру! А наслідки "такої" культури ми тепер не можемо розгребти!
турист Показати IP 16 Липня 2020 18:45
Погуляйко і його найближче оточення не володіють ситуацією і не хочуть нею володіти. Аби день до вечора. Становище страшне. Міна уповільненої дії, яка ось-ось вибухне. І ці гандони розбіжаться звідси в різні сторони. Якщо встигнуть, бо може бути гірше.
лучанка Показати IP 16 Липня 2020 19:06
Нова приїжджа "команда", то домком у повному складі з булгаківського "Собачого серця". Шарікова з подругою вже відправили, на черзі-Швондер. І зволікати неможна. А то "пропаде Калабухівський будинок".
санітар Показати IP 16 Липня 2020 19:40
За такий ляп усю прес-службу ОДА треба гнати нах. Інформацію виссали з хр*на. Та й, власне, її й немає. Прес-служба в Волинскій ОДА завжди була на висоті до Гунчика - доки він не взяв туди бл*дь, яка керувала так, як хотіла. Після неї і той лад пропав. Немає прес-служби: вона провалилась в унітаз і змила за собою воду.
Народна прокуратура Показати IP 16 Липня 2020 21:04
До Історкині. Ви говорите маячню. Ніхто ніколи не віддає кращих працівників, залишаючись з гіршими, тому сюди апріорі не могли приїхати кращі. А взагалі, претензії автора статті не зрозумілі, адже коли тут ще до Майдану керували свої, теж нашому народу страшенно не подобались їх дії. Нашій людині взагалі ніхто ніколи не подобався, крім неї самої. Низька кваліфікація держчиновників - прямий наслідок українських реформ останніх шести років, коли нормальних працівників змішали з болотом, а призначати почали різну нереалізовану у житті шушеру-активістів. І "Свобода" в цьому процесі відіграла не останню роль.
Класика жанру Показати IP 16 Липня 2020 21:25
Таваріщ Погуляйко ! Пам'ятаєш, якщо читав, а не скурив, Н. Островского: " Жизнь надо прожить так, чтоби не было мучительно больно за безцельно прожитиє годы, чтобы не жег позор за подленькое прошлое ..." . але кому то все я кажу ! Якщо вже не хочеш жити за нашими класиками, то хоч живи за своїми ! І так не хочеш, а так не вмієш !
Serg Показати IP 16 Липня 2020 22:05
Придумайте нарешті вже шось новеньке...старі методи троха "палівні"... Недавно хтось нив, що ОДА (Щербак зокрема) жостко щімлять народ своїм карантіном, а коли в ту комісію долучили облраду, вилізли "гротескні та комічні форми". Та і АВЕРС постарався, вміє за скільки часу. Хватить сіяти лукавство, обман, ворожнечу - це ж самому собі муки готовити. Ну і шо, шо Луганська команда? Це не Україна? За то і отримали війну губительну, шо не цінували і не дбали про Україну. Схаменімося разом, дружньо, всією нацією!
компроміс Показати IP 16 Липня 2020 22:31
скоротити держадміністрацію і не сказати нікому нород це замітить через три роки
Валентина Показати IP 17 Липня 2020 20:31
Для Serg. Луганодонбас немає української ментальності, тому, що там заселені вже давно неукраїнці! Зацікавтесь трохи історією, але не тією, яку для України написала московія,а справжньою, з архівів! Здавалось, вже всі знають, що там нащадки сталінських поселень! Вони живуть день-до-вечора! Вони ніколи не стануть інтелігентами, господарями, далекоглядними! Бо це не їхнє! Вони безграмотні, тупі, неспроможні на делікатність у стосунках з людьми і відсиджують свої години, заробляючи гроші! Це все, чим можна охарактеризувати цю братію! Це небажаний десант! Вони неспроможні набиратися кращого, вони принесли свій негатив сюди! Комусь же це потрібно - зробити какуюразніцу!!! То думайте!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus