USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ураган Ісаяс в Америці залишив без світла понад 2 млн користувачів

5 Серпня 2020 13:15
Тропічний шторм Ісаяс посилився до урагану біля узбережжя США і вийшов на сушу. Вже відомо про п’ятьох загиблих, троє людей зникли безвісти і ще понад два мільйони користувачів залишилися без електроенергії.

Як повідомляє 24 канал, одну жінку у Пенсильванії знесло потоком прямо в авто. Вона намагалася подолати потік води, однак її знесло стрімкою течією. Врятувати їй життя не вдалося.

Двоє людей загинули і близько 20 отримали поранення після того, як торнадо повністю зруйнував декілька будинків на колесах у кемпінгу у Віндзорі, що в штаті Північна Кароліна.

Пожежна служба Нью-Йорка підтвердила, що одна людина померла в Квінсі. Ще один чоловік, дані якого уточнюють, загинув, коли дерево впало на машину в районі Бріарвуд в Квінсі.
За словами влади, три людини зникли безвісти.

Національна служба погоди підтвердила торнадо в Вірджинії, Меріленді, Делавері, Пенсільванії та Нью-Джерсі.

Національний центр ураганів США повідомив про максимальну тривалість вітру 50 миль в годину, хоча в деяких місцях досягав і 65 миль в годину. Він рухався на північно-північний схід через Вермонт зі швидкістю 40 миль на годину.
Сильні і руйнівні вітри будуть продовжувати поширюватися на північ по штату Нью-Йорк, включаючи східну частину Лонг-Айленда і південну частину Нової Англії, що може пошкодити дерева та лінії електропередачі.

За даними веб-сайту poweroutage.us, що відслідковує перебої в подачі електроенергії, понад 2,2 мільйона споживачів електроенергії були без електрики уздовж східного узбережжя, зокрема 1,3 мільйона в Нью-Джерсі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus