USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Уряд ліквідував два держагентства - спорту та розвитку молоді

26 Березня 2020 14:31
Кабінет міністрів ухвалив рішення ліквідувати Державне агентство спорту і Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства і утворити відповідні ліквідаційні комісії.

Відповідна постанова від 25 березня опублікована на Урядовому порталі, пише Укрінформ.

«Кабінет міністрів України постановляє: 1. Ліквідувати Державне агентство спорту і Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства. 2. Установити, що строк заявлення кредиторами своїх вимог становить один місяць», – йдеться у документі.

Також уряд постановив утворити комісії з ліквідації Державного агентства спорту і Державного агентства розвитку молоді та громадянського суспільства.

Згідно з рішенням, головою двох комісій з ліквідації затверджено директора департаменту економіки та фінансів у сфері спорту Міністерства культури, молоді та спорту Юрія Музику.

Голові комісій уряд доручив затвердити їх персональний склад та забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з ліквідацією Державного агентства спорту і Державного агентства розвитку молоді та громадянського суспільства. Також голова комісій має поінформувати у двомісячний строк Кабінет міністрів України про результати проведеної роботи.

4 грудня 2019 року Кабінет міністрів на чолі з Олексієм Гончаруком створив сім нових центральних органів виконавчої влади у сферах культури, молоді та спорту в межах бюджету об’єднаного Міністерства культури, молоді та спорту.

Так, згідно з постановою, було створено: Державне агентство України з питань мистецтв; Державне агентство України з питань мистецької освіти; Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства України; Державне агентство спорту України; Державне агентство розвитку туризму України; Державну інспекцію культурної спадщини України; Державну службу охорони культурної спадщини України.

Верховна Рада 4 березня затвердила новий Кабмін на чолі із Прем’єр-міністром Денисом Шмигалем. МКМС вирішили знову розділити – на Міністерство молоді та спорту та Міністерство культури та інформаційної політики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
хехъ Показати IP 26 Березня 2020 15:49
правильно. и спорт только на химии и молодежь какая то бородатая))
Веселун Показати IP 26 Березня 2020 16:38
Перефразовуєм вислів "Щоб продати щось непотрібне, треба спочатку купити щось непотрібне". Виходить "Щоб ліквідувати непотрібні держагентства, треба спочатку створити непотрібні держагентства". Цікаво, чи багато країн світу дозволяють собі такі "реформи"? Але оскільки "мудрий український народ" і далі підтримує такі експерименти на виборах - чому б і ні. Зрештою, хіба то велика ціна - майбутнє наших дітей? Думаю, ще і не таке побачимо...
Дідо Показати IP 26 Березня 2020 18:59
Треба відкрити держагентство пива для молоді.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus