USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Уряд змінив порядок позбавлення прав водіїв-порушників

2 Грудня 2021 21:01
Кабінет міністрів України вніс зміни до зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення. Водіїв-порушників зможуть позбавляти прав після рішення суду.

Про це за підсумками урядового засідання інформує представник уряду в парламенті Тарас Мельничук, пише УНН.

«Внесено зміни до Порядку тимчасового вилучення посвідчення водія на транспортний засіб та його повернення», – повідомив Мельничук.

За його словами, змінами передбачено доповнення Порядку нормами, відповідно до яких особа вважається позбавленою права керування транспортним засобом після набрання законної сили рішенням суду про позбавлення цього права, положеннями щодо продовження строку тимчасового дозволу на право керувати транспортним засобом особі, яка вчинила правопорушення, передбачені статтею 130 КУпАП, а також повернення тимчасово вилученого посвідчення такій особі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus