USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коли насправді потрібно замінювати посвідчення водія

12 Січня 2018 13:30
Кількість відвідувачів, які бажають обміняти посвідчення водія, у нещодавно відкритому сервісному центрі МВС 0741 у селі Струмівка Луцького району, зросла у 5 разів.

Так, з моменту відкриття центру з 12 грудня 2017 року по сьогодні, 12 січня 2018 року, було замінено 637 посвідчень водія, за аналогічний період минулих років 2016-17 р. – 119, - нормують в регіональному сервісному центрі МВС у Волинській області.

У зв`язку з цим волинянам нагадують, коли посвідчення водія насправді потрібно обмінювати, а коли це не нагально.

Обмін посвідчення водія необхідний лише у зв’язку із зміною особистих даних (прізвище, ім’я та по батькові) і проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну.Обмін посвідчення водія проводиться без складення іспитів. Під час отримання нового посвідчення водія вилучається посвідчення водія, що підлягає обміну.

Не потрібно замінювати посвідчення водія лише задля отримання пластикового зразка на заміну паперовому ламінату. Посвідчення водія, видані із терміном дії на 30, 50 років та безстрокові, є дійсними відповідно до вказаного у них терміну.

Просимо не створювати черги, поставитися з розумінням до клієнтів, які мають нагальну потребу в отриманні послуг сервісних центрів МВС.

Детальніше про отримання посвідчення водія можна ознайомитися на сайті Регіонального сервісного центру МВС у Волинській області:

Які документи необхідні для заміни посвідчення водія? [ІНФОГРАФІКА, ВІДЕО[/url]]http://vol.hsc.gov.ua/yaki-dokumenti-neobhidni-dlya-zamini-posvidchennya-vodiya-infografika-video/

У яких країнах світу можна користуватися національним посвідченням водія, а у яких визнаються лише міжнародні посвідчення водія ?http://vol.hsc.gov.ua/u-yakih-krayinah-svitu-mozhna-koristuvatisya-natsionalnim-posvidchennyam-vodiya-a-u-yakih-viznayutsya-lishe-mizhnarodni-posvidchennya-vodiya/

Як отримати міжнародне посвідчення водія? http://vol.hsc.gov.ua/3078-2/

Як отримати посвідчення водія вперше?http://vol.hsc.gov.ua/yak-otrimati-posvidchennya-vodiya-vpershe/ttp://vol.hsc.gov.ua/3078-2/

Як відновити втрачене чи викрадене посвідчення водія (у тому числі у разі, якщо документ втрачено чи викрадено за кордоном)? [ІНФОГРАФІКА[/url]] http://vol.hsc.gov.ua/yak-vidnoviti-vtrachene-chi-vikradene-posvidchennya-vodiya-u-tomu-chisli-u-razi-yakshho-dokument-vtracheno-chi-vikradeno-za-kordonom-infografika/

Отримувати консультації про порядок отримання посвідчення водія можна за телефоном (0332 77-19-74)або на офіційній Фейсбук-сторінці «Сервісні центри МВС у Волинській області» https://www.facebook.com/scvolyn/.

З повагою
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Умный Показати IP 12 Січня 2018 13:41
Вы тупые, что ли?! Может, в Украине и действительны права "паперовый ламинат" но при поездках в страны Шенгена вас просто за них оштрафуют- не соответствующего образца. Раньше были старого образца действительны, теперь- нет. Проверено на собственном опыте. Так что, уважаемые, меняйте бумажку на пластик, однозначно!
Дєня2 до Умный Показати IP 12 Січня 2018 14:18
Я тебе умаляю, ти думаєш там всі , хто стоять в чергах-то ті,хто Європою розсікає? 
То ж все за контрабанду. Їдуть вони на таможню, а там ті права і не мають перевіряти, а контрабасники так перестраховуються, шо вже готові і права міняти на любі, аби не причепились ні до чого
User до Умный Показати IP 12 Січня 2018 15:25
А ти ПДР не порушуй, то і штрафувати не будуть. Їжджу вже давно по Європі із "ламінатом", проблем ніяких, поліцаї дивилися не один раз, претензій до посвідчення не було.
Дєня2 до User Показати IP 12 Січня 2018 16:28
умний хотів попонтуватись,да не вийшло!
Умный Показати IP 12 Січня 2018 18:10
Читайте матчасть, уважаемые водители. Я тоже езжу по странам , до последнего времени по " ламината", а с лета в ЕС новые требования к водительском у удостоверению стран, не входящих в ЕС. Пока не цеплялись, но уже начали. Кстати, предупреждали и ы СМИ. Та что доездитесь. Лучше заплатить 200 грн сейчас, чем 250 евро потом. Не жмитесь. И я никого не оскорбляют, а по человечески предупреждаю, что водители- не слушайте тупых представителей власти, а не пожалейте денег и поменяйте права.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus