USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Уряд зобов’язав у «червоній зоні» носити захисну маску на вулицях та в парках

23 Березня 2021 15:53
Кабінет міністрів розширив перелік обмежень, які діють на території «червоних» карантинних зон. Маскового режиму доведеться дотримуватися на територіях загального користування.

Про це йдеться в урядовій постанові, пише УНІАН.

В одному з пунктів постанови вказується, що заборонено «перебування на територіях загального користування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно».

Обмеження діятимуть у парках (гідропарках, лугопарках, лісопарках, парках культури й відпочинку, спортивних, національних, історичних тощо).

Також маскового режиму доведеться дотримуватися на території пам’яток культурної й історичної спадщини, майданів, площ, бульварів, вулицях, дорогах, пляжах, кладовищах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
ВІРУС Показати IP 23 Березня 2021 16:20
ЯКІСЬ ПАРУ ПСИХІЧНО ХВОРИХ ТЕРОРИЗУЮТЬ ВСЮ КРАЇНУ....
скептик до ВІРУС Показати IP 23 Березня 2021 17:35
при чому психоз у них прогресує
Корона з брюліками Показати IP 23 Березня 2021 21:06
Пропоную на літо, у всіх парках червоної зони, зобов'язати громадян одягати не лише маски на носа-рота але й латексні рукавички на руки та ноги і інші частини тіла...
Анонім до Корона з брюліками Показати IP 23 Березня 2021 22:50
ваш сарказм працюе максимум до стацiонару лiкарнi.
МАША Показати IP 24 Березня 2021 23:30
Маска поможе як мертвому кадило. Розмір вірусу -- це одна мільйона від 1 мм. Віруси добре попадають через слизову оболонку очей. А під маскою відходи від організму , які не зміцнюють імунітет. Знайома поїхала в село на Тернопільщину , де половина села хвора на коронавірус , і вони не лікуються, бо нема грошей. Ці карантини одного спасуть, а інші не спасуться від інших хвороб, від неповноцінного харчування . Карантин --- це шлях в нікуди: неуцтво в усіх сферах життя, селяни не можуть продати свою продукцію, життя без мрій. Може навчимося жити із цим вірусом, бо на світі є безліч інших вірусів, які також смертельно небезпечні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus