USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Уряд звільнив скандального заступника керівника Держмитниці Черкасського

24 Березня 2023 23:18
Кабінет міністрів на засіданні 24 березня звільнив Руслана Черкасського з посади заступника голови Державної митної служби України.

Про це повідомив у Telegram представник уряду у ВР Тарас Мельничук.

«Звільнено: Черкасського Руслана Анатолійовича з посади заступника Голови Державної митної служби України», – написав Мельничук.

Як зазначив нардеп, перший заступник голови фінансового комітету ВР Ярослав Железняк, Черкасський – «один із символів корупції на митниці».

Читати ще: За зміну заробляли до 100 тисяч: на Волині на одному з постів викрили митників-хабарників

За словами Железняка, Черкасський «після слів президента, прем’єра, голови коаліції та комітету... тільки на лікарняному два місяці переховувався».

Читати ще: Польські митники затримали партію бурштину на понад 4 млн, яку пропустили на «Устилузі»

«Звичайно, до очищення митниці ще дуже далеко, але це той випадок, коли система втратила одного з своїх «потужних» людей. Хочеться вірити, що сигнал всім іншим схожим хоча б якось зрозумілий», – додав нардеп.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
911 Показати IP 25 Березня 2023 09:17
ТЕпер повістку і на нульовку п"дара
Народ Показати IP 25 Березня 2023 11:59
Ди диви, який уряд принциповий - чітко зорієнтувався і таки звільнив скандального заступника ! А чого тоді ті, хто його рекомендував на посаду, хто робив перевірку з відповідних органів, хто погоджував ту кандидатуру і та ж митна служба, і той же уряд - ну всі поголовно були засліплені чи такі затуркані, шо призначили на посаду "расхітітєля соціалістічєскої собствєнності" ? За надання необ'єктивних висновків, за кругову поруку, за, і по суті, за співучасть у корупційних діях - провести службові перевірки отих нерадивих, криворуких, замазаних у неблаговидних діях, м'ягко кажучи, спеціалістів - взяти за причинне місце, у дверях прищемити і за результатами сольного співу - на цугундер, на%єр з пляжу, а якщо і треба - криміналу ! Такі управлінці - корупціонери Україні не потрібні ! Виборці, вибори у жовтні - робіть висновки !
ага до Народ Показати IP 25 Березня 2023 17:59
І що? повернув вкрадене? займе знов не менш теплу посаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus