USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.00 10.15

Уродженець Каменя-Каширського став бронзовим призером чемпіонату України з футболу

26 Травня 2024 19:44
Уродженець міста Камінь-Каширський Андрій Понєдєльнік став бронзовим призером чемпіонату України з футболу. 27-річний правий захисник виступає за команду «Кривбас» із Кривого Рогу.

Це досягнення стало найвищим у професійній кар’єрі волинянина. У нинішньому сезоні української Прем’єр-ліги футболіст зіграв 30 матчів, у яких забив три м’ячі.

«Це дуже високий результат для нашої команди. Продовжимо прогресувати, розвиватись у професійному плані та рухатися далі. Ця бронза – для наших вболівальників та для бійців, які є нашими фанатами та захищають Україну на передовій. Хочу подякувати їм за незалежну Україну», – прокоментував досягнення Андрій Понєдєльнік пресслужбі «Кривбасу».

Читати ще: 22-річний лучанин зіграє за Олімпійську збірну на футбольному турнірі у Франції

Про футболіста відомо, що він народився 28 лютого 1997 року в Камені-Каширському. На дитячо-юнацькому рівні грав у клубах Рівненської області, а у 2019 році став віцечемпіоном Європи серед студентських команд у складі збірної України. Професійну кар’єру розпочав у тернопільській «Ниві». Після того виступав за «Буковину», «Полісся» та «Гірник-Спорт».

Літом 2022 року Андрій Понєдєльнік став гравцем криворізького клубу, контракт із яким має до червня 2025-го.

Читати ще: Уродженка Маневиччини потрапила до складу збірної України з футболу

Додамо, що 25 травня завершився розіграш чемпіонату України з футболу сезону 2023–2024 років. Перемогу здобув донецький «Шахтар», друге місце посіло київське «Динамо», третє – «Кривбас». Покинули вищий дивізіон «Минай» (Ужгород) та «Металіст 1925» (Харків).

Дмитро КЛИМЧУК

Фото: ФК «Кривбас»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus