USD 40.65 41.05
  • USD 40.65 41.05
  • EUR 40.80 41.15
  • PLN 10.00 10.20

Уродженка Маневиччини потрапила до складу збірної України з футболу

24 Травня 2024 11:10
Головний тренер Володимир Пятенко оголосив список гравчинь національної жіночої збірної команди України, викликаних для підготовки та участі у двох міжнародних матчах зі збірною Вельсу.

Як інформує пресслужба Всеукраїнської асоціації жіночого футболу, до складу збірної запросили 23 футболістки. Серед них – півзахисниця ЖФК «Ладомир» із Володимира, уродженка Маневиччини Вікторія Гірин.

Волинська спортсменка дебютувала за збірну України ще 1 грудня 2020 року в матчі проти Чорногорії. З того часу в її активі понад 10 матчів у футболці національної команди. У грудні минулого року 23-річна футболістка відзначилася голом у ворота Сербії, який став переможним.

Читати ще: 22-річний лучанин зіграє за Олімпійську збірну на футбольному турнірі у Франції

Збереться жіноча команда 26 травня у Києві та вирушить до міста Ряшів (Польща), де відбудеться тренувальний збір. Чергові матчі кваліфікації до Чемпіонату Європи збірна зіграє проти Вельсу. Перший з двох запланованих поєдинків відбудеться 31 травня в містечку Лланелі (Вельс). Початок – о 21:15 за київським часом.

Поєдинок-відповідь зіграють 4 червня в польському місті Гродзиськ-Великопольський о 21:00 за київським часом.

Нагадаємо, юнацька збірна України U-17 візьме участь у фінальній частині Євро-2024. Головний тренер Юрій Мороз оприлюднив список футболістів, які будуть готуватися до цього турніру. Серед викликаних – лучани: форвард «Баєра» Артем Степанов та півзахисник «Баварії» Богдан Оличенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus