USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Усі компанії Індії відмовилися приймати нафту з танкерів Совкомфлоту, – ЗМІ

22 Березня 2024 14:30
Усі індійські нафтопереробники відмовляються приймати російську сиру нафту, яка перевозиться танкерами підсанкційного Совкомфлоту.

Про це повідомила агенція Bloomberg, інформує Кореспондент.

Джерела агенції повідомили, що приватні й державні нафтопереробники, серед яких і найбільша компанія – Indian Oil Corp, припинили приймати вантажі, якщо їх перевозять на танкерах Совкомфлоту.

Зазначається, що нафтопереробники ретельно перевіряють право власності на кожне судно, щоб переконатися, що воно не пов’язане з вищезгаданою російською компанією чи іншими підсанкційними групами.

Повідомляється також, що індійські компанії Indian Oil, Bharat Petroleum Corp., Hindustan Petroleum Corp., Mangalore Refinery & Petrochemicals Ltd. і Nayara Energy Ltd не одразу відповіли на електронні листи з проханням прокоментувати ситуацію.

Читати ще: США закупили індійські нафтопродукти з російської сировини на 1,3 млрд доларів, – CNN

Агенція зазначає, що Індія була основним покупцем російської нафти з початку повномасштабної війни в Україні, але посилення санкцій з боку США призвело до зменшення обсягів торгівлі між країнами й до пошуків індійськими нафтопереробниками нафти з інших регіонів, наприклад із США.

Цього тижня Совкомфлот заявив, що санкції створюють тиск на його діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus