USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Утеплений фасад, покрівля та енергозберігальні вікна: показали оновлену школу №22 у Луцьку

31 Серпня 2020 22:37
Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули капітальний ремонт у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №22 — ліцей.

Про це повідомляє Луцька міська рада.

Тут, в рамках проєкту із термомодернізації комунальних закладів міста, було повністю утеплено фасад, замінено вікна та двері на енергозберігальні, утеплено покрівлю із використанням сучасних технологій. Окрім того, було здійснено ремонт харчоблоку.
«Дуже приємно, що величезна кількість шкіл цього року будуть оновленими, із капітально відремонтованими фасадами, заміненими вікнами. На жаль, у зв’язку з карантином, у Луцьку не буде традиційних лінійок на 1 вересня. Та слава Богу, що навчання буде відбуватись не дистанційно, і я вважаю, що йти до школи із оновленими фасадами дітям буде приємніше.

Такі роботи необхідно продовжувати і надалі. Цього року нам вдалося відремонтувати навчально-реабілітаційний центр, школи №9, 11, 15, 16, 21, 22, 24, 25, 26 та ліцей на вулиці Дубнівській. У цих освітніх закладах відбулись радикальні оновлення, і ми працюватимемо і надалі, щоб усі школи були такими ж гарними і відремонтованими», - розповів Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus