USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

В армії РФ діють розстрільні загони, які вбивають дезертирів, – полонений окупант

12 Березня 2022 12:00
Путін не вірить у власну армію і вдається до практики сталінських репресій – у російській армії діють розстрільні загони. Утім це не рятує його від бунтів, які вже почали виникати серед російських військових.

Про це черговий полонений окупант розповідає на допиті в СБУ.

Мовляв, армійське керівництво відновило практику розстрільних загонів – ешелонів, які йдуть за основними силами РФ і вбивають тих, хто хоче втекти.
За його словами, у ході просування вглиб України армія окупантів починає усвідомлювати, що в них аж ніяк не миротворча місія.

«Але нам дали зрозуміти, що назад ми не повернемося, бо за нами їдуть ешелони, що вбивають дезертирів, які намагаються повернутися додому», – зізнається полонений.

Тепер, ставши співучасником злочинів, окупант шкодує, що у них забракло духу вчинити, як морські піхотинці РФ: «Під Одесою 600 морпіхів збунтувалися і не вийшли з судна, бо зрозуміли, що відбувається».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus