USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В АТБ у Нововолинську з ножем напали на адміністратора: злочинець вкрав пляшку пива

27 Грудня 2020 19:58
У Нововолинську в магазині АТБ чоловік з інвалідністю напав на адміністратора, погрожуючи ножем. Суд призначив нападнику умовне покарання.

Про це стало відомо з вироку Нововолинського міського суду Волинської області.

Злочин стався 7 червня о 1.30 в АТБ на проспекті Дружби, 16 у Нововолинську. Чоловік, тримаючи в руках кухонний ніж, напав на адміністратора магазину. Злочинець сказав передати йому двохлітрову пляшку пива, отримавши бажане, він залишив магазин. Вже на вулиці його зупинив охоронець, однак зловмисник знову почав погрожувати ножем, а потому втік. Сума збитків – 45 гривень 10 копійок.

У суді волинянин визнав свою вину, зазначивши, що відшкодував завдану магазину шкоду. Просив не позбавляти волі, а призначити покарання з випробувальним строком.

Врахувавши обставини справи, зокрема і те, що зловмисник є інвалідом ІІ групи, йому призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, змінивши на два роки умовного терміну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Феміда Показати IP 27 Грудня 2020 21:51
Ото ознайомились з тим вироком київські діамантові прокурори і зі страху чуть не пов&ирались !
Арсен Показати IP 29 Грудня 2020 06:58
Эм. Розбійний напад ? Ем чоловік з холодною зброєю напав на когось умовний термін. Бабуся в однокласниках лайкнула пост п'ять років . Ем українська справедливість ти де ? За два літра пива. Да він же відморожений на всю голову. Куди його відпускати . Зробіть так щоб в ваших в'язницях можна було сидіти інвалідам і садити таких . Ну це ж антисоціальний елемент. Да він завтра прийде з тим ножом додому до того менеджера по пьяні. Ну це жесть просто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus