USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

В Австралії горить національний парк, 25 міст в небезпеці

2 Березня 2019 19:04
В австралійському штаті Вікторія горить національний парк. У деяких місцях рятувальники не можуть контролювати полум'я, а місцевих жителів просять евакуюватися. Про це повідомляє Сегодня.

Величезна пожежа спалахнула вчора в національному парку Буніп, який знаходиться в 16 км від Пакенхема. Це сталося після того, як інші менш масштабні пожежі злилися в одну. Рятувальники просять місцевих жителів евакуюватися.

У п'ятницю, 1 березня, вогонь охопив 2 500 гектарів і часом перебував на відстані всього 1 км від будинків. У цей час рятувальники намагалися не допустити загоряння будинків.


Вночі вогонь поширювався зі швидкістю близько півкілометра в годину. На даний момент в небезпеці знаходяться жителі 25-ти міст.

Влада повідомляє, що вогонь поширюється дуже швидко і його складно загасити, адже навіть під час шторму в останнім часом не йшов дощ і земля дуже суха.

Над ліквідацією пожежі працюють близько 300 людей і 3 літаки. Щонайменше в 17-ти населених пунктах було оголошено надзвичайний стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus