USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Австралії продають квитки на перельоти «в нікуди»

18 Вересня 2020 07:40
Австралійська авіакомпанія Qantas у четвер, 17 вересня, оголосила про відкриття нового семигодинного безпосадочного рейсу по країні для людей, які скучили за перельотами.

Перший оглядовий політ запланований на 10 жовтня на Boeing 787-9 Dreamliner, який вилетить з Сіднея і повернеться назад за 7 годин. Переліт відбудеться на низькій висоті, а пасажири зможуть побачити легендарну скелю Улуру, що розташована в центрі пустелі Північної території, великий Бар’єрний риф і гавань Сіднея, перш ніж літак приземлиться в аеропорту міста, інформує агентство новин dpa, пише dw.

«Лише півроку тому ми і уявити собі не могли, що не зможемо застрибнути в літак і відвідати родичів у інших штатах країни, або злітати у відпустку за кордон», – сказав генеральний директор Qantas Group Алан Джойс.

«Хоча ми не можемо прямо зараз відправити вас за кордон, ми, безумовно, можемо надихнути вас на майбутні подорожі у деякі з найкрасивіших місць Австралії», – додав він.

Як повідомляють на сайті Qantas, квиток у бізнес-клас вартуватиме в перерахунку 2340 євро, преміум-економ – 1120 євро. Бажаючим злітати в економ-класі доведеться за семигодинний переліт з Сіднею в Сідней викласти з кишені 486 євро. На даний момент, повідомляє Qantas, на перший рейс всі квитки вже продані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus