USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Австралії закрили Мельбурн через новий спалах коронавірусу

7 Липня 2020 13:10
Австралійська влада у зв’язку з погіршенням епідеміологічної щодо коронавірусу збирається із вівторка повністю ізолювати 6,6 мільйона мешканців штату Вікторія.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на CNN.

«Австралія ізолює 6,6 мільйона людей у штаті Вікторія від решти країни з 23:00 вівторка за місцевим часом. Це пов’язано з намаганням влади взяти під контроль спалах коронавірусу в місті Мельбурн», - йдеться в повідомленні.

Зазначається зокрема, що кордон між Вікторією та Новим Південним Уельсом – двома найбільш густонаселеними австралійськими штатами – буде повністю закрито вперше з початку пандемії COVID-19. На лінії адміністративного розмежування буде розгорнуто військових та поліцію, а перетин межі цих штатів буде дозволених лише дуже обмеженим категоріям громадян.

Слід зауважити, що штат Вікторія намагався усіляко стримати другу хвилю коронавірусу, яка спричинила страх перед швидким поширення хвороби рештою теренів Австралії. Додаткової тривоги додала минулого тижня інформація про те, що деякі наймані працівники в Мельбурні не дотримувалися санітарних норм у готелі, призначеному для розміщення в карантині людей, що прибувають у штат із-за кордону.

Різкий стрибок захворюваності у Вікторії уже змусив місцеву владу повернути жорсткі вимоги до громадян щодо самоізоляції.

Для прикладу, за суботу в цьому австралійському штаті було зафіксовано рекордні 127 нових випадків COVID-19.

Загалом в Австралії з початку пандемії було виявлено 8,5 тисяч випадків коронавірусу, зокрема 106 летальних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus