USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

В Австралії лютує циклон «Деббі». Відео

28 Березня 2017 20:56
Шалена стихія лютує в Австралії, північний схід країни потерпає від тропічного шторму Деббі. Одна жертва, кілька поранених, десятки тисяч знеструмлених осель.

Вітер на північно-східному узбережжі дме зі швидкістю спортивного автомобіля - понад двісті кілометрів за годину. Злива йде горизонтально, пише ТСН.

Дроти електропередач обірвані, дерева валяються повсюди.
Прем'єр Австралії повідомляє про першу жертву циклону: тридцятирічна жінка потрапила в автокатастрофу. Ще одного чоловіка завалило стіною, його доправили до шпиталю. Місцевий прем'єр називає шторм чудовиськом.

"Знеструмлено щонайменше 45 тисяч осель, багатьом будинкам завдано збитків. Це лише попередні доповіді, циклон дуже небезпечний. Люди мають залишатися всередині. Будь ласка, не виходьте на вулицю", - закликав чиновник.

Але люди на вулицю виходять, принаймні для того, аби рятувати птахів, яким шквальний вітер обскубує пір'я. Мережею розходяться фото підібраних папуг-какаду, мокрих і безпорадних. Один з них стає героєм: "австралійський боєць" - називають його журналісти. До готелю прибився і кенгуру, який заховався під тенісний стіл.

Четверту категорію циклону з 5 можливих пом'якшують до другої, але це ще не означає, що небезпека минула. Адже шторм у розпалі, тож найближча доба у жителів Квінсленду буде найскладнішою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus