USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

В Індії серійний вбивця згодував крокодилам близько 50 людей

3 Серпня 2020 10:21
В Індії спіймали серійного вбивцю, який згодовував тіла своїх жертв крокодилам.

Про це повідомляє Главком з посиланням на CNN.

У 1995 році Девендра Шарма (Devender Sharma) став жертвою шахраїв і розорився. З тих пір він заробляв на життя злочинами: спочатку торгував підробленими газовими балонами, потім працював на чорному ринку органів і, за його власним визнанням, провів більше 125 нелегальних операцій з пересадки нирки.

У штаті Уттар-Прадеш Шарма і його спільники займалися розбоєм. Він викликав таксі, просив відвезти його в відокремлене місце і там вбивав водія. Щоб замести сліди, тіло кидали у водойму з крокодилами, а машину продавали.

Пізніше Шарма зізнався, що з його вини загинули близько 50 таксистів. Кожне вбивство приносило йому близько 270 доларів.

У 2004 році Шарму заарештували і засудили до довічного ув'язнення, проте в січні 2020 року тимчасово відпустили на свободу. Він повинен був повернутися через 20 днів, але так і не зробив цього.

Втікача знайшли через шість місяців. 62-річний Шарма поїхав в Делі, одружився на вдові і не планував повертатися за ґрати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus