USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

В Іспанії та Франції лютують лісові пожежі. Відео

26 Липня 2021 14:35
Автономний регіон Каталонія в Іспанії та південь Франції охопили масштабні лісові пожежі. Вогонь уже спустошив тисячі гектарів, внаслідок негоди люди змушені залишати домівки.

Про це повідомляє Громадське.

У регіоні Каталонія лісова пожежа, що почалася у суботу в комуні Санта-Колома-де-Керальт, уже випалила 1 228 гектарів неподалік Барселони, передає Укрінформ з посиланням на El Pais.
Як пише El Mundo, вогонь спустошив понад 1 600 гектарів, 160 людей евакуювали. Пожежникам вдалося майже ліквідувати пожежу, вони сподіваються, що остаточно загасити вогонь допоможуть дощі.
Тим часом у муніципалітеті Вільярраса, що у складі автономної спільноти Андалусія, ще одна лісова пожежа знищила понад 600 гектарів землі упродовж останньої доби.
Наразі невідомо, через що спалахнула пожежа. Влада заявляє, що немає доказів того, що займання сталося через недопалок чи «проблему з транспортом».
Ще одна лісова пожежа спалахнула у департаменті Од, на півдні Франції. З 24 липня там вогонь знищив 850 гектарів, пише Le Figaro. Наразі полум'я вдалося локалізувати. Однак сильний вітер та низька вологість заважають пожежникам.
Як ми писали, на Сардинії спалахнули масштабні пожежі. У зв’язку з цим з провінції евакуювали понад 400 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus